2020-03-24 12:41:36• hírek • Szatmár.ro

Hogyan vélekedünk a koronavírusról?

Van, aki maszkkal, van, aki maszk nélkül. Fotó: Bajnai Botond, Szatmár.ro
Van, aki maszkkal, van, aki maszk nélkül. Fotó: Bajnai Botond, Szatmár.ro

Romániában nemrégiben részleges kijárási tilalmat vezettek be, a hatóságok pedig folyamatosan arra kérik a lakosságot, hogy csak a legszükségesebb elintézendők miatt hagyják el otthonaikat. De mit gondolnak a vírushelyzetről a szatmáriak?
 

Érezhetően kevesebben járnak a szatmárnémeti utcákon, azonban a kérés ellenére még mindig elég sok járókelőt látni. A Szatmár.ro facebook csoportjában arról kérdeztük az olvasóinkat, tartanak e a koronavírustól. Nagyon sokan szavaztak, íme az eredmények.

 

Aggaszt a helyzet, de nem esek pánikba. Inkább körültekintő vagyok, a legtöbben, 327 -en ezt az opciót jelölték meg. 84-en vélekedtek úgy, hogy magukat nem féltik, de a gyerekek és az idősek veszélyben lehetnek. 45 személy ennél könnyedebben fogta fel a helyzetet, és a Nagy hűhó semmiért. Túl leszünk rajta hamar opcióra adta le voksát. 18-an úgy vélik figyelemelterelés az egész. Amíg a koronavírus a téma, addig sem foglalkozunk más kérdésekkel.
 

Mindössze hatan vélték úgy,  rég néztünk szembe ilyen komoly veszéllyel. Ugyanennyien mondták, hogy nem félnek, mert erős az immunrendszerük. Öten úgy nyilatkoztak, szándékosan betegítenek meg minket. 
 

A szavazást még nem zártuk le, akik csatlakoznak Facebook csoportunkhoz, leadhatják szavazatukat, illetve kifejthetik véleményüket.

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: